Szervezd meg a kiszállítást egyszerűen

Túraszervező és nyomon követő alkalmazáscsomag kisvállalkozásoknak, kedvező áron, ingyenes próbaidőszakkal

Gyors

Kezdd el használni a LoGO-t akár azonnal! Töltsd le a LoGO Fuvarszervező appot, vagy jelentkezz be a WebAdmin felületen, és kezdheted is a LoGO használatát.

Olcsó

A LoGO Fuvarszervező applikáció és a hozzá tartozó LoGO WebAdmin használata ingyenes. A LoGO Sofőr alkalmazás használata sofőrönként mindössze heti 990,- Ft + ÁFA, egy hetes ingyenes próbaidőszakkal!

Felhasználóbarát

Könnyen kezelhető, átlátható felület, amely csak a szükséges funkciókat tartalmazza. Gyors és barátságos support: kérdéseidre, kéréseidre rövid időn belül válaszolunk, a felmerülő problémákat megoldjuk.

Kényelmes

A LoGO szervezői felülete applikáción keresztül, és weben is elérhető. Add hozzá a túrákat, sofőröket, járműveket, kövesd az eseményeket, ahogy neked kényelmesebb!

FUVARSZERVEZÉS KISVÁLLALKOZÁSOKNAK

Kinek ajánljuk a LoGO alkalmazáscsomagot?

Elsősorban olyan kkv-knak ajánljuk a LoGO-t,  ahol saját kiszállítással rendelkeznek, de nem ez a fő profiljuk.  Ahol nincs szükség professzionális, bonyolult logisztikai szoftverre, viszont szeretnék nyomon követni, menedzselni a napi túrákat, tankolásokat, illetve szervizeket. A LoGO segítségével valós időben nyomon követhető, hol járnak a sofőrök. Láthatjuk, mely állomásokat teljesítették a túrán belül, illetve, hogy sikeres vagy sikertelen volt-e a kiszállítás. A sofőrök felvihetik a rendszerbe a tankolások, szervizek adatait, amelyet szintén valós időben lát a fuvarszervező.

A LoGO csomag elemei

A LoGO szoftvercsomag három alkalmazásból áll: a LoGO Szervező és a LoGO Sofőr mobilalkalmazások, valamint a LoGO WebAdmin webalkalmazás alkotja.

LoGO Szervező app

A LoGO Fuvarszervező applikációban sofőröket, járműveket, túrákat (és ezeken belül állomásokat) adhatsz saját adatbázisodhoz. Az alkalmazásban valós időben követheted nyomon a sofőrök tevékenységét: hol járnak éppen, melyik állomást látogatták meg és mikor, melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankoltak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉS

LoGO WebAdmin

A WebAdmin felület a Szervező alkalmazáshoz hasonlóan, szintén a fuvarszervező munkáját könnyíti meg. Segítségével böngészőben is elérhető az adatbázis, valós időben jelennek meg a túrák adatai, illetve hozzáadhatók járművek, sofőrök, túrák. A WebAdmin felület jó megoldás akkor, ha sok túrát (sok állomással) viszel fel az adatbázisba, hiszen gépelni sokaknak egyszerűbb, mint telefonon beírni a szükséges adatokat.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ UGRÁS

LoGO Sofőr app

A Sofőr alkalmazásban – ahogy a neve is mutatja – a sofőrök kezelhetik a számukra kiírt túrákat, tankolásokat és szerviz bejegyzéseket küldhetnek az adatbázisba. Ha a sofőr éppen úton van, az alkalmazás helyinformációt is közöl az adatbázissal, így a szervező a sofőr tartózkodási helyét is láthatja a WebAdmin felületen vagy a Szervező alkalmazásban. A Sofőr applikáció a LoGO programcsomag egyetlen fizetős eleme – de ehhez is tartozik egy hetes ingyenes próbalehetőség.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉS

  

Nekünk a felhasználó a legfontosabb

A LoGO szoftvercsomagot folyamatosan fejlesztjük és alakítjuk. Ennek során a felhasználói visszajelzéseket is figyelembe vesszük. Minden észrevételt és javaslatot szívesen fogadunk a megadott elérhetőségeken.

A közeljövőben az alábbi funkciókat építjük még a LoGO-ba:

Ha lesz rá igény, iOS-re is elkészítjük a LoGO Sofőr és a LoGO Szervező alkalmazásokat.

Push értesítések

A Szervező alkalmazásban beállítható lesz, hogy a felhasználó értesítést kapjon az általa kiválasztott eseményekről (pl. Sofőr megérkezett a lerakóhoz).

CSV Export

Lehetőség nyílik majd az adatok mentésére CSV formátumban, így a LoGO szoftveren kívül is tárolható, kezelhető az információ.

Statisztikák

Az eltárolt adatok alapján a Szervező alkalmazásban különféle statisztikákat kérhet majd le a felhasználó. Pl.: melyik sofőr hagyja ki a legkevesebb lerakót, vagy hogy kinek hány túrája, tankolása volt egy adott időszakban.

Üzenetküldés

Valós idejű chat a Szervező és a Sofőrök között.

Írj nekünk

A LoGO alkalmazáscsomag a JBdev mikrovállalkozás terméke. Bármilyen kérdéssel/kéréssel, problémával kapcsolatban elérsz minket a  logo@jbdev.hu e-mail címen.
Vagy, ha úgy kényelmesebb, üzenj nekünk ezen az űrlapon.