Yankee Hot-dog katalógus

Ez az applikáció a Yankee Hot-dog nagykereskedés 2019-es termékkínálatát mutatja be a nyomtatott katalógus alapján. A cél egy interaktív, folyamatosan frissülő, informatív alkalmazás létrehozása volt, amely a katalógus alternatívájaként működhet.

Az alkalmazás készítésénél fontos szempont volt, hogy a design teljes mértékben a nyomtatott katalógushoz igazodjon, mintha annak a digitális változata lenne. Ezt egészítettük ki interaktív elemekkel: gombnyomásra előhívható információk, térkép, azonnal hívható telefonszámok, értesítés az új akciókról, stb.

Előny a nyomtatott katalógushoz képest, hogy az alkalmazás terméklistája, illetve a feltüntetett információk bármikor módosíthatóak. A kiszállítási rend térképe például már változott a nyomtatott katalógus megjelenése óta, valamint új termékek szerepelnek a kínálatban. Ezek a módosítások a már kész katalógusban nem jelennek meg, de az applikációban szerepelnek.

Ez az alkalmazástípus a legegyszerűbb, amit készítünk, így az ára is a legkedvezőbb. Ha interaktív, korszerű formában szeretnéd bemutatni a vállalkozásod, a legjobb választás.

Yankee Hot-dog katalógus a Google Playen